hold fuckin' on agnes!

Vet inte själv hur jag överlevde den här skoldagen. Sämsta och jobbigaste skoldagen i mitt liv tror jag bestämt. Stannade ändå kvar en timme extra efter att vi hade slutat och satte mig i biblioteket och skrev två sidor på samhällen. så nu är jag på lite bättre humör när jag kände mig duktig. Kom i alla fall hem för bara en liten stund sen och har precis ätit mat och det behövdes också.

Allt är så himla tungt nu. Försöker med alla krafter att hålla ut till lovet nästa vecka
Ska ut övningsköra med pappa om en stund och ikväll ska jag träna.

du & jag döden

Stod där med redan trasig rygg och du gav mig 400 slag


update;

hejj igen! Några timmar senare har jag som sagt läst lite i min bok, tittat på Melodifestivalen och ätit sviiiingod mat och cheesecake till efterrätt, hur jag nu kan äta det efter gårdagens bravader, men äh :) Melodifestivalen var ju som vanligt dålig med världelösa bidrag. Fast jag gillade att Backyard Babies-killen gick till final faktiskt, han var liksom mysig.

Jag sitter med tandborsten i munnen nu och tänkte göra mig i ordning för att gå och lägga mig nu när det är nyheterna på tv'n, och fortsätta kolla på "Mitt stora feta grekiska bröllop" som går på 4an nu. Slipper sova själv inatt också, lycka.

soso

Gårdagens dåliga humör höll i sig tills idag med. Känner mig ledsen, sur och allmänt opepp. Jag var inte ens sugen på match idag, då är det illa. Och det märktes i min prestation att jag inte var på topp kan jag lova, blä vad dåligt det gick idag. Jag kom hem för ett tag sen och har nyss duschat och så. Tror vi ska äta mat snart. Sen ska jag locka med mig pappa och hyra nån film och handla godis. Annars ska jag nog ligga och nörda ner mig i min älskade bok som jag läser och kolla på Melodifestivalen och be till gud att jag slipper sova själv inatt...

Ska nog sätta på mig lite mysiskläder och måla naglarna i väntan på mat.
Kaaanske skriver ett till inlägg om jag får tråkigt. usch fy bövulen vilken dålig dag jag har.
precis allt allt allt går fel.
ett liiitet plus ändå är att mamma köpte en väska som hon inte ville ha längre så jag fick den och den var fin. Förutom det så är allt helt bajs.

le love;

I just want to know how do you stop punishing yourself, for what someone did to you?


And that was all I asked for.

Döda mig-fredag. Har varit riktigt nere hela dagen faktiskt och det ser inte ut att bli bättre heller. Har fått världens rivsår längs hela låret sen idrotten idag också, och det gör ont :(

kanske fest ikväll ändå, kanske. fast jag ju match imorgon så vi får se.

Hualigen!

Halvstudie-dag eller nått idag. Gjorde ingenting på samhällen och kollade på film på svenskan. Och med det kan säga att jag inte har gjort nånting alls i skolan denhär veckan. Har bara pratat med Julia en massa, viktigare och mysigare. Slutade i alla fall 12 och åkte ner på hemköp och köpte gräddfil och dipp som jag ska mysa med senare tänkte jag. Sen åkte jag hem och tog äntligen tag i att städa garderoben eftersom jag slängde verkligen allt på golvet i måndags, och har inte hunnit rensat och städat den än, ehee. Men nu så :-) Passade på att damsuga, torka golvet och alla bänkar & hyllor samtidigt. Med radion på hög volym så går det faktiskt riktigt bra att städa!

Tänkte göra lite fika nu och sätta mig i sängen och kika på film som jag lånade av Richards familj igår. Det ska jag göra oftare faktiskt. Lånade två stycken igår, och dom läre nog inte sakna dom, eftersom dom har ungefär 1000 stycken filmer, minst? Dom är nog familjen som laddar ner mest i världen.. olaglingar!
Ikväll blir det träning med supergänget och imorgon är det fredag. Puss på livet :*

 julia & fiselisen ♥

!

! Släpp taget 
! Acceptera livet som det är 
! Välj det som skapar glädje 
! Följ ditt hjärtas röst 
! Var snäll mot dig själv



Stark
Måste vilja vara stark

at home

Eget arbete på OPn idag, lika med ledig. Jag vaknade precis och ligger i sängen fortfarande. Har lite ångest över vad jag ska hitta på idag dock. Har ingen lust att åka på gym, har ändå träning ikväll. läsa lite i svenskaboken iallafall, laga lunch, nöta serier, kanske åka till stan och handla ingridienser och baka nått awesome? nja, jag vet inte jag e.

men magen skriker efter toast nu iallafall, och det ska magen bannemig få!

hej hej alla, det är

..världens piggaste 17 åring? Hur många är pigga klockan 7 på morgonen? Jag borde få medalj eller nått.

Ikväll ska jag bara mysa med min älskling
Lördag ska jag och Richard träna, sen bio på kvällen
Söndag är det match, lovely! Borta mot Gnarschp, lätt som en plätt.

Bara hoppas på att hälen min håller :( Tror jag hoppar grillerna på idrotten idag..
yeye, trevlig helg folks.

världens bästa rå!

torsdag, nästan fredag

Avslutar min dag på bästa möjliga sätt, trääning!

Imorgon ska jag åka griller på idrotten, glänsa på min redovisning på i-valen.
Sen är det hem och packa och åka till Enånger och äntligen bara mysa ihjäl Richard.

High over heels typ dårå :*

Fotboll gör mig glad

Den bästa delen av min vardag nu för tiden. Jag fattar inte när jag tänker på det nu hur jag stod ut och brottades med det där himla gymmet i snart 2 års tid, så himla tråkigt. Man vinner så mycket på att göra något man tycker är roligt. Och det är så mycket mer än bara "träning". Gemenskapen! I det här underbara laget är gemenskapen och stämningen helt toppen. Alla är så himla snälla, glada och roliga. Tjejerna gör fotbollen ännu bättre. Jag längtar till varje dag det är träning då jag får göra det roligaste jag vet, få riktigt bra motion och träffa världens bästa gäng! Jag är så glad att jag började igen.

Musik gör mig glad

Har hittat en massa ny musik, och det är alltid härligt. Att sitta och nöta och nöta samma låtar flera gånger. Jag kan nästan längta hem från till exempel skolan för att jag ska få komma hem och lyssna på musik. Och jag älskar att "upptäcka" gammal musik också. Musik man lyssnade på förr. Det är mysigt och kul, speciellt när det är låtar som får mig att tänka på Richard.

Richard gör mig glad
Det har varit kämpigt och jobbigt väldigt länge, men jag känner att vi har hittat tillbaka till varann. Och jag älskar honom mer än nånsin. När man är på botten i ett förhållande i flera månader och inte älskar personen ett dugg mindre och aldrig skulle tänka tanken att lämna honom för man vet att det man har tillsammans är för stort att förlora, och nu är det äntligen bra igen. Det kan inte vara annat än äkta kärlek. Jag blir precis lika pirrig och glad varje gång jag ser dig. Du är min bästa vän och jag vet att vi hör ihop du och jag.

Skolan gör mig glad
Kanske inte gladast i världen.. Men jag tycker om att sitta och prata skit och skvaller på lektionerna med klassen. Jag har ett riktigt bra schema, mina lärare är verkligen inte som en typisk lärare, dom låter oss göra vad vi vill utan att det blir kaos i klassen, man känner förtroende för dom, dom är jättesnälla och tokiga. Nästan som små mammor som springer runt! Och jag har väldigt lätt för skolan med bra betyg och jag äälskar omvårdnad.

Vänner gör mig glad
Allt skratt och tok med dom i klassen, fotbollen och med Richard. TEXT ÖVERFLÖDIG! I love you.

___________________________________________________________________________

Passa på när jag är på bra humör säger jag ba. Imorgon är jag säker pissed of istället. grr
puss people

live

Dagens skoldag bestod av att pyssla runt lite i 2 timmar, och sen slutade vi. Helsoft! Jag åkte ner på stan sen och handlade en ny kofta och ett linne på Carlings och så köpte jag god mat som jag ska göra senare. Richard agerar tydligen frisör idag så jag ska fortsätta kolla på one tree hill säsong 7 nu och ikväll blir det träning och hockey.



Känner att allt börjar gå bra nu. hoppas du känner lika


l.o.v.e

1 år och 7 månader idag. 19 månader ♥


Sitter hemma och läser HT just nu. Det är en halvtimme kvar till bussen går och jag har inget att göra. Jag börjar i alla fall klockan 10 och har bara en lektion till klockan 12. Ska ner på stan och fixa lite grejer då, sen hem och dö.


det var Alla hjärtans dag idag va? grymt..

KLART VI TAR HEM SUPERDERBYT

Tro på fan att vi kickade ass ur Iggesund i Sundsvall idag. Vi var så sjukt nervösa, var helt inställda på att förlorao och vann med 1-0. Alla tjejerna var så himla duktiga och jag känner mig nästan lite stolt. Vi förlorade mot något himla superlag andra matchen med det brydde vi oss inte om. Alla var trötta och ville bara åka hem. Direkt när jag kom till stan så gick jag på bio med Richard, hans mamma och lillasyster. Vi såg Trassel, och den var faktiskt superduperbra. Jag gillar barnfilmer tror jag. Och sen var det helt underbart att få träffa mitt hjärta också.

Det har allt som allt varit en GRYM helg. Alla tjejerna är helt bäst och jag har haft så himla roligt, puss på er alla!
Nu ska jag duscha, fixa nått att äta och sen ska jag bädda ner mig i soffan och titta på topmodel, och sen efterlängtat Solsidan. bästa söndagen i hela mitt liv tror jag bestämt, mest för att vi vann. PUSS

Mcdonalds cup

Precis kommit hem från Sundsvall och är heelt slut. Ska klä av mig och lägga mig i sängen och kolla på melodifestivalen, ska bli så sjukt skönt. Orkar inte skriva om dagen, gör det imorgon istället. Åker 06.15 imorgon.


Jag älskar dig. Det spelar ingen roll vad som händer så kommer jag alltid att älska dig precis lika mycket. Vad jag än gör så tänker jag alltid på dig. Det gör så ont i mig att vara ifrån dig, mer än du anar. Jag klarar mig inte utan dig, du är mitt allt och den underbaraste och bästa människan jag har träffat. Jag kommer alltid att bry mig om dig och finnas där för dig, om precis allt. Du är min bästa vän, pojkvän och mitt livs kärlek, du är mitt allt Richard Hansson.


Ellie Goulding

i'm not one of those who can easily hide


ask yourself.

När blev jag såhär? En svag människa.




förstå;
det ända jag vill är att du ska finnas där

asså döda mig

Och du är så sjukt bra på att alltid få mig att känna skuldkänslor.

Kaosmorgon!

ingen bra start på dagen idag. vaknade med världens huvudvärk, ont i magen, kliar & svider i ögonen och sen är håret elektriskt som satan. Så sjuukt irriterande.
Sen är bussarna inställda för äckelvädret också, tur att pappa är hemma så jag får skjuts i alla fall. Men då hade jag kunnat gå upp klockan 8 istället för klockan 7, grrrr!

Ska i alla fall dra iväg nu snart, har bara idrott och samhälle idag, och vi ska leka på gympan. Rolikt tyckte jag rå
Ikväll blir det att bara vara hemma och gå och lägga sig typ... klockan 6? Ska på cup i Sundsvall imorgon och vi åker 05.15! Ställer alarm på 04.15, underbaart.

Jag går hand i hand med min nya bästis idag, mensvärken. HEJDÅ!!!!!!!!

*



vad gör man när ens liv rasar samman
och den man älskar inte finns där längre


Hur lyckas dom?!?!

Altså vad är det för fel på alla, verkligen alla busschauförer?! Inte nog med att dom alltid typ åker förbi en, inte stannar när man ska av, är skitsura, slår igen dörrarna på folk som kliver av osv osv, listan är lång! Men idag slog dom nog bannemig rekord. När jag åkte hem från skolan, och så ska bussen köra ut från apotekets busshållsplats, så kör chaufören på en gående. Inte så att han gör illa sig eller så. Men han slog i axeln/armen i bussen, busschaufören tutar som en dåre och fortsätter köra. Asså herregud?!?! Om jag var stadsminister, kung eller nått som gör att man får bestämma i Sverige så skulle jag byta ut Hudiksvalls busschauförer det första jag gjorde. Jag har varit tokförbannad över det här hela dagen så jag nästan börjar fundera på att göra nån himla insändare till HT eller nå. Äckel !!

Ska äta mat nu, sen iväg på massa skoj ikväll ;);)

Och jag är så sjukt tacksam över mina vänner i klassen, speciellt Julia och Elin.
Som jag kan prata och vara ledsen med mina värsta dagar, som den här. Tack

The more I love you, the more i suffer

Now I know we said things and did things that we didn't mean. And we always fall back into the same routines. But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me. But when it comes to love, Baby please come back. It wasn't you, it was me Maybe our relationship isn't as crazy as it seems. Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though.


I apologize even though I know it's lies.



Have you ever loved somebody so much, you can bearly breath?

Njutångers IF vs Bergsjö IF

Gooood morgon! Har gjort en spotifylista för att tagga igång lite inför matchen och ska ta och göra en riktig brakfrukost nu. Kan inte få en bättre start på en lördag! Sen hoppas jag att jag får ha Richard för mig själv resten av dagen och kvällen, jag saknar honom. Nu ska jag ladda

fuck of nu kör vi

Bruno Mars; love

Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh-oh I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same


En ensam äcklig fredag.

Hade bara idrott idag, och den skulle jag ändå inte vara med på så jag stannade hemma idag. Trodde jag skulle kunna sova ut lite idag men icke, vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om. Så jag kollade lite på MTV, åt frukost och åkte sen och handlade mat och lite så med pappsen. Mamma och pappa åker till stockholm om några timmar, richard dissar mig så jag blir helt ensam hela dagen och kvällen :( Hatar att vara ensam ju, ibland är det skönt, men inte idag e!

Jag sitter och försöker skriva lite på min uppgift till ledarskapen, ska till och med försöka bli klar med den tills ikväll. Sen ska jag åka till stan och köpa lite grejs, massa godis bland annat. Måste ju tröstäta som fan ikväll.. Sen nya underkläder, strumpbyxor, lösnaglar, hyra film och lite sånt. Sen tänkte jag ta och laga mat, plugga lite mer, lägga mig i badet och titta på one tree hill, göra hårinpackning+ansiktsmask och titta på massa film i min ensamhet. Kanske inte blir så illa ändå? Eller jo. Men imorgon har jag match i iggesund mot Bergsjö i alla fall, det gör mig glad. Och appropå det, kom jag på nu, så fick jag jättemycket beröm på träningen igår. Och finns det nått bättre än att få just beröm? Det gör en så glad, man får bättre självförtroende och man orkar så mycket mer. Och jag ska själv börja ge beröm och komplimanger oftare till människor också, för man vet hur glad det gör en. Hihi, appropå ingenting typ..men jaja.

Ska fortsätta med ledarskapen nu. hare (inte) bra

bad bad wednesday

En sån sjukt dålig dag med sånt sjukt dåligt humör. Skolan var ett rent helvete, även fast den bara varade i två timmar.

Är så trött på vissa människor
Trött på mig själv


Like fire and rain, you can drive me insane.

Har lugnat ner mig lite nu sen senast. Tisdagar är helt enkelt en SKITDÅLIG dag. Speciellt den här tisdagen..
Jag har en missbildning i hälen så ett ben växer och blir större inuti hälen hela tiden, och nu har jag fått inflammation också. Har så himlahimlahimla ont! Var till doktorn idag i alla fall och har fått lite information om operation och så, sen har foten blivit rejält inbäddad och nu måste jag dras med kryckor, fyyy. Jag som har match på lördag, lezen tjei.

Har i alla fall nån slags hälsodag imorgon och slutar 11.15 och sen är det torsdag och poff, så är det fredag igen! Mamma och pappa åker bort över helgen så jag och richard får sköta oss själva här hemma. Blev bjuden på 18års fest i Enånger för Martin Persson på lördag också, alltid trevligt. Sen får jag förmodligen titta på på lördagens match som sagt :(

Hyrde i alla fall one tree hill för ovanlighetens skull efter att vi varit hos doktorn som lite tröst. Så jag har legat i sängen de senaste fem timmarna och tyckt synd om mig själv, ätit nästan två lådor vindruvor och gruvat mig för skolan imorgon med äckel-kryckorna.
och det ska jag fortsätta med kommande timmar också, mest tycka synd om mig själv. det får man faktiskt idag!!

För en gångs skull


kan det inte allt bara vara enkelt en ända gång?


RSS 2.0