Made of

Helt okej dag i skolan, ibland kan klassen vara riktigt mysig altså!
Den här skolveckan har gått läskigt fort, kanske för att vi får möjlighet så pratar alla om studentresa, balklänning, fotograferingar, studentmössa, balen, champagnefrukost osv.

Imorgon är det fredag och då blir det all in med Toven, Elin, Emma och Andrea!
gratis gfest med baren öppen, kan inte bli annat än bra?
Nu ska jag göra fika och lägga mig och kolla på en film och försöka sova en stund, sen kommer Emelie hit och då ska vi dra iväg och gymma! ska bli riktigt roligt och skönt faktiskt :)

tyvärr sviker juliet imorgon, min bästa partypingla!
kommer jag sakna henne imorgon ellee?


My arms keep missing you.


We found love.


måste avreagera mig...........

Altså är det överallt eller har vårat lilla Hudiksvall nån slags förbannelse över sig?
skitsnack hit, skitsnack dit.

less och lite sådär halv besviken, faktiskt.

STUDENTRESA

Förra veckan bokade jag och ett gäng studentresa.
Så den tredje juni bär det av med ungefär alla bromangymnasiets treor till Alanya!!
Längtar redan så galet mycket och det är sju långa månader kvar, undra hur mycket jag kommer längta när resan äntligen börjar närma sig?
hotellet vi bokade verkar jättebra också, här kan ni nyfikna kolla in det:
http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/turkiet/alanya/accomodations/pages/taksiminternationalobaky.aspx

För övrigt en ganska seg dag i skolan, och jag gruvar mig för morgondagen. Tisdagar är värst, jag går 8 till 4 och har bara skitlektioner. Efter skolan har jag mest varit i vårat nya hus som vi flyttar in i den här veckan :) Längtar tills vi börjar göra om och inreda! Mamma och pappa tog med sin champagne som dom satt och skålade med också, jag smakade lite, äckligt. Sen gick jag hem i mörkret för ett tag sen med musik i öronen och det var riktigt mysigt faktiskt.

Nu ska jag duscha, göra sånadär goda mackor i ugn och kika på Svenska Holywood fruar. Älska livet, pusshej!


MYLOVE

Vi ska gifta oss!


SMOKE WEED EVERYDAY

Ändrade planer igår!
Skickade sms till juliet.
"festsugen som aldrig förr. kom igen nu!"
fick svar:
"var förfestar vi?"

då var det bara att packa väskan och åka mot enånger och fixa mig hos elin, sen åkte vi till Julia och hade förkepa där. Spelade kort och dansade! Vid 11 drog vi in på Hogges och det var galet roligt som vanligt! lite kaos här och där, horor som inte fattar nått.. men annars så.
drog på "efterfest" med jesper och hittade en genomfrusen jonatan på vägen som vi tog med oss hem så han fick värma sig en stund, haha! dansade in i det sista hos j också innan vi somnade, vad är det jag har fått för danshybris när jag festar? haha, hade hur som helst en king kväll, natt och morgon med underbara människor.

kom hem vid 1 tiden och har sen dess bara ätit och berättat hela gårdagen för Emelie, nu ska jag hoppa ner i badet och chilla järnet!

 bild sen någon av alla våra förkepor

1 1 1 0 0 8

Hejhejhej, längesen nu.

Fredagsmyste igår med tjejerna, och Emelie stannade på sleepover också. Vi åkte bil och skjutsade lite folk hit och dit och så. Alltid så jävla kul med emelie!
Vi vaknade vid halv 10 och gjorde oss klara för att åka och kika lite på stan och möta upp Christoffer på tågstationen, vi gick en sväng på stan och käkade på donken och satt och pratade om allt möjligt ett bra tag. Sen var dom snäll och skjutsade hem mig och nu sitter jag här!

Ska byta om och dra ut på promenad
Ikväll ska jag på restaurang och ha myskväll med mysisar!
hörshäj

  bästa emelie och christoffer

SÖNDAGKVÄLL

Åh herre min gud vilken kväll igår!
jag hade vääldigt roligt, lite väl roligt kanske. men så skare va!

Har faktiskt haft en skön söndag.
När jag vaknade så la jag mig i badkaret och låg där och läste i två timmar, sen har jag och föräldrarna hyrt film som vi kollat på och för en stund sen har jag beställd hem lite fint från H&M.

nu ska jag byta om och sen åka och äta på kina, fint med lite kvalitetstid med familjen och få träffa mina bröder lite :)


SATURDAY

hemkommen efter en mysig sleepover med bästa♥
nu ska jag hoppa in i duschen, sen börja tagga med musik och vända ut och in på garderoben och se om jag hittar något att ha på mig ikväll på Sandras 20 års fest, kommer bli king!


RSS 2.0