GREATFUL

Ska verkligen försöka ändra lite syn på lite olika saker.
Till exempel att vara glad och tacksam över det jag har, istället för att fokusera på det man inte har.
Jag har en underbar mamma, pappa, vänner, husdjur, fotbollslag, klass och syskon. Jag har allt man kan önska sig, och ta mig fan lite därtill.
_______________________________________________________________

Slutade skolan vid halv 3 och tog en snabbfika med Linneá innan pappa kom och hämtade mig. Sen jag kom hem har jag suttit och försökt skriva PM till muntliga nationella i svenska B som jag har på fredag. Temat på provet är "inre och yttre resor" och man ska välja något passande att prata om i fem minuter. Och jag är faktiskt ganska nöjd med mitt ämne. Slår två flugor i en smäll och berättar om både en inre och yttre resa, ska prata om resan vi gjorde till Lettland i 9an. Hoppas det går bra!
Sen gjorde jag (försökte iallafall) pannkakor till mig, mamma och pappa, hihi.

Har precis laddat mobilen med mysiga jullåtar och tänkte ta med mig hundarna ut på promenad, sen iväg på efterlängtad fotbollsträning. Underbart!


FÖRSTA ADVENT

Hej!
Första advent, redan! Helt sinnes vad tiden går fort. Skolan började väl nyss?
Hade iallafall en jättetrevlig kväll igår med massa (verkligen massor) folk. Först en ganska halvgalen förfest med massa dans fortsatte med mera dans på hogges där det måste ha varit lika många grader som det var folk, det var så jäkla varmt! Åkte iallafall hem med bussen 02.20 och det var faktiskt väldigt skönt att komma hem i någorlunda tid.

Vaknade iallafall av en väldigt trevlig överaskning. SNÖ!
Precis till första advent också, bra tajming liksom. Tänkte ta ett bad och läsa en stund nu, senare ska jag och mamma in till stan en sväng för att gå på julskyltningen, sen kommer min bror och hans flickvän hit på middag och julbak. ha en mysig första advent ♥


THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Härlig lördagmorgon/förmiddag!
Väcktes av två hundar som var på goshumör, slog på tv'n och kikade på Harry potter och kramades med mina gosisar! Sen bakade jag och mamma scones och gjorde fruktsallad till frukost, mums. Nu har jag precis duschat och ska göra mig klar. Ska till stan med pappa en sväng och uträtta lite ärenden, bland annat kika efter en ny vindjacka. Senare ska jag och pappa också träna och direkt efter iväg på middag hos min farfar och låtsasfarmor, och börja tagga för utgång med ett störtskönt gäng ikväll. kan inte bli annat än bäst!

Ha en trevlig lördag alla glaaada :*




BLOGGEN DÅ

Hejhejhej.

Har lekt runt i ungefär två månader och har inte direkt haft tid och lust att blogga. Men nu går det mot tråkigare tider(inte julen då) och just nu ligger livsglädjesfaktorn på noll. Då tar jag upp bloggen igen, stackars bloggen som bara får vara med när livet känns lite sådär. Menmen!

Tänkte hur som helst kika på reprisen av vem kan slå filip och fredrik nu, senare ska jag iväg på bio med elin för att kika på nya twilight - breaking dawn. mysigt!


TILLBAKA

Jodå, jag tänkte börja lite här igen, tro det eller ej.
Har varit lat ett tag men nu är jag tillbaka!


hörs inom en snar framtid

RSS 2.0