who am i to say



who am i to say you need me?

i don't know anything, at all...

GLAD TORSDAG

Fick sluta halv 2 istället för 4 idag, älskar Carina! Gick ner på stan och köpte ett "pyjamaskit" på lindex och lämnade tillbaka filmen jag hyrde igår, "En julsaga". Den med Jim Carrey, faktiskt väldigt bra. Men nästan lite läskig, och inte så julig jag hade tänkt mig, men den var ändå värd att se.
Och tatuerade mig ju som sagt i tisdags. Såhär i efterhand när jag tänker på det så gjorde det inte så hiimla ont. Eller jo, kanske.. Jag är i alla fall jättenöjd och jag totally älskar den! Tänkte bädda ner mig i soffan och titta på Ung och bortskämd nu och fika lite lussebulls, sen blir det svettas ikväll.
Och imorgon får jag äntligen träffa Richard. Jag längtar så jag dör, han är ju så söt.


MY NEW BABY


XXX

Världens tröttaste tjej, sjuuukt slut efter den här veckan.
Äntligen efterlängtad torsdag imorgon, äntligen äntligen äntligen!!

L-OVE



Dagen har varit rent ut sagt förjävlig på mottagningen, men jag har ändå varit på rätt så bra humör. Kom hem kvart i 5, åt mat och åkte och tränade lite sisådär. Två dagar kvar den här veckan, sen är det helg, sen tatuerar jag mig. iiiih!
Mamma har bakat idag, så nu ska jag safta i mig lussebullar och ha tv-kväääll

ÄNNU EN MÅNDAG

Måndagen avklarad! Känner att praktiken kanske inte blir så hemsk ändå, idag gick tiden i alla fall lite fortare, hoppas det fortsätter så. Pappa hämtade mig på sjukhuset, sen åkte vi och handlade och nu sitter jag här och tänkte kolla på julkalendern. Tänkte gå över till grannen sen också, hon är bortrest och vi är kattvakt åt hennes sinnessjukt söta katter. Och ikväll blir det topmodel och svenska holywood fruar!

PITABRÖD OCH JULKONSERT

Säger som jag sagt förut.
Bara för att det är söndag, helgen är slut och jag ska upp tidigt utan richard imorgon så blir alltid min söndag så himla bra och mysig.

Åkte i alla fall in till stan med Richard på förmiddagen och letade julklappar, sen fick vi skjuts till iggesund för att äta hos richards mormor och morfar. Åkte sen till enånger för att gå på julkonsert, som var jättebra och mysig. Mamma och pappa var också där så jag åkte hem med dom och sitter här nu och gruvar mig för att gå upp imorgon. Ska nog göra en av mina välkända smoothies och lägga mig i sängen och kolla på tv och försöka somna, kl 20.07! Godnatt folkss

FINFIN LÖRDAG

Heeiiii.
Richard åkte till Sundsvall för att roa sig på laserhallen utan mig tidigare idag. Så jag har varit på stan för att leta julklappar. Hittade ingenting, bara till mig själv, hihi. Köpte en långärmad randig lång tröja på size8 och en plånbok. Sen har jag varit och tränat också. Sjukt omotiverad och allt var jättejobbig, men nu är jag trött och nöjd. Köpte hårfärg också. Mamma ska nämligen klippa och färga mitt hår nu snart, ja ni hörde rätt!!!!! Jag ska klippa mig, har inte klippt mig på mer än ett år, ehee. Men ska bara klippa pytte pytte lite, så det är fortfarande långt.  Ska hoppa in i duschen nu, häjs

FREDAG & JULMYS

Sitter i köket och har precis ätit frukost och tittat på julkalendern, och jag tycker faktiskt att den verkar bra. Och jag älskar grisen, så himla söt. Idag ska jag "julstäda" lite, åka och träna och sen ska jag på stan med pappa och handla klänning och bh'ar. Sen kommer Richard hit, äntligen.

Jag har typ jul-frossa idag. Borde man inte tycka om julen mindre när man blir äldre? Jag tycker om den bara mer och mer för varje år tror jag. Ska ha julmys hela dagen idag. Mysmys


VÄRLDENS GLADASTE

Bokade tatueringstid idag. Ååååh!
den 14e, om två veckor. Längtas längtas längtas

RSS 2.0