And the world spins madly on.

Har haft en bra dag i skolan. Avslutade den med ett svettigt pass afropowerdance med Andrea och nu har jag precis kikat på film med mamma.

Ska förflytta mig upp till sängen nu och kika på Top model Sverige. Har bara en lektion imorgon så efter den så bär det av till Sundsvall med kompisarna, wööööhöhw


it's hard

Så jävla maktlös.

H A H

Älskar folk som är störda i huvet.
Älskar tove sjödin


What doesn't kill you makes you stronger

Måste bara påpeka. Fan vad jag har blivit stark och självständig! En väldigt härlig känsla som jag är stolt över.

___________________________________________________

Hade en riktigt bra skoldag. På morgonen hade vi massa information om våran utlandspraktik. Vart vi ska bo, vem vi ska bo hos, vart vi ska jobba osv. Något att se fram emot! Sen gick vi på konsert och efter lunch var det föreläsning i aulan om missbruk som gällde. När vi slutat så gled jag, julia och elin ner på stan och kikade runt och hittade lite fina saker :)

nu ligger jag nedbäddad i soffan och kikar på one tree hill säsong 9, och ska försöka vila lite innan jag åker iväg på träning halv 9. trööött tjej! Men imorgon är det fredag och jag har en kanonhelg att se fram emot. Imorgon ska jag och tjejerna träna och mysa. myspys!

Dags att hitta lite positivitet, tjoolahopp!

igår åkte jag och gymmade i två timmar efter skolan, duktigast! åkte hem och åt middag på hot chili med pappa och sen vidare och umgås resten av kvällen/natten eftersom jag är ledig idag :) Kom hem för en stund sen och precis städat rummet, det behövdes. började tydligen lukta "dött" enligt mamma

Ska hoppa in i duschen nu, sen göra mig klar för att åka till Delsbo med andrea som ska tatuera sig. hoppas att jag kanske kommer hem med något nytt också, hihi.

LIFE

Så jävla tungt
Men är stolt över mig själv


YOU COULD HAVE BEEN THE ONE

LIFE
GOES
ON

RSS 2.0