HEJ HEJ FOLK



Första dagen på min praktik är nu avklarad, och om någon (utan liv) undrar så ska jag jobba på ögonmottagningen i 6 veckor. Förra året var jag på ålderdomshem och jag tror att jag gillar det bättre. Ögon verkar faktiskt skita asa tråkigt. Fast jag ska vara med på operation resten av veckan nu och det blir nog i alla fall lite spännande. Kom hur som helst hem för en stund sen och är tröttast på jorden. Handlade godis på hemköp innan jag åkte hem så nu ska jag mysa hela kvällen :*

livet.

I dont know who I am, who I am without you
All I know is that I should


WRITTENINTHESTARS



Äckliga söndag. Kom hem från Enånger för ett tag sen, skönt att komma hem i tid, ändå var det extra svårt att åka ifrån Richard idag, fy. Har suttit och fikat och diskuterat lite med mamma nu och tänkte kika lite oth innan Ensam mamma söker. Sista programet idag, wii! Ska faktiskt ta och boka piercingtid nästa vecka också igen, ont men värt.

LITEN GLAD LADY.

Glad glad glad, hela dagen! Jag är på jättebra humör fast skolan är rent ut sagt outhärlig. Om en vecka börjar min 6 veckors praktik på ögonmottagningen, vilket betyder att det snart är jullov.
Ska släpa iväg mig på core och bodycombat om ett tag, glad och hurtig, ojojoj.. Ledig imorgon också.

life
is
good

FUNNYLITTLEFEELING

Älskar att snön har kommit! Blir mycket gladare och på bättre humör. Veckan har gått så himla fort och imorgon är det fredag, iih. Har varit och simmat med Emelie både i tisdags och idag, värsta duktigt. Kalle kom hem igår också. Tycker om när han är hemma. Så jag, han och pappa har ätit god mat och blåbärspaj och pratat en massa. Tycker om min familj så himla mycket

stackars

Fick allergi-anfall i förmiddags så pappa fick komma och hämta mig i Enånger. Vi har hyrt one tree hill och handlat massa smaskigheter till mig. Så nu myser jag ner mig och kryar.




när man gör sitt bästa och det räcker ändå inte till?

RSS 2.0