YOU'RE EVERYWHERE BUT NEVER HERE.

If you only knew how much i just can't stand beeing apart from you.


AS A NEW YEAR IS COMING

Säger det ofta och säger det igen, förstår inte hur tiden kan gå så fort.

Det är nyårsafton imorgon och jag har massa nyårslöften.
Det viktigaste får bli;

- vara snäll mot mig själv
är det nånting jag har lärt mig under det här året så är det att man ska tänka på sig själv, och tillåta sig själv att må bra.
___________________________________

nu ska jag gå ut på promenad i fina vädret och låta musik sätta ord på hur jag mår och känner, för jag kan liksom inte hitta dom orden själv. fan vad svårt det ska vara


AJA

Dagarna efter jul är verkligen sega. Den senaste veckan har jag verkligen bara degat. Degat med den fina, på fotbollscup, med familjen osv. Degdeg.

Ska försöka ta tag i livet lite idag, börjar med storstädning av mitt äckliga rum och sen ta en promenad och färga håret innan snyggingen kommer hit ikväll och gör det han är bäst i världen på, gosa!!


LL


THE ANGEL CLOSES HIS EYES AND THE CONFUSION LETS IN


JULLOV

Ett välbehövligt och välkommet jullov är äntligen här!
Jullovet började med en heldag med Emelie och varit hos frisören.
Sen har jag legat i sängen och kikat på en film, ätit god mat och sovit en stund.

Resten av kvällen ska jag ägna åt att plugga faktiskt.
jobbigt humör idag, hua.


DONE

Var på röntgen klockan 08.30 imorse och trodde jag skulle avlida av smärta. Har haft såna sjuka kramper i magen i två dagar nu, börjar nästan bli lite orolig.. så har verkligen inte varit pigg idag. Efter det åkte jag iallafall och sov i några timmar innan det var dags att åka till skolan för PA. Och nu är vi äntligen klara. efter mycket slit! känns så skönt och vi är jättenöjda!

Kom hem för ungefär en timme sen och har bara legat med datorn på magen och laddat hem massa musik. ska hoppa in i duschen nu för jag håller på att frysa sönt, trots att jag ligger under täcke. senare ikväll kommer mitt mysmongo hit och gör mig glad!


HOS DIG ÄR JAG UNDERBAR

Fjärde advent och 6 dagar kvar till julafton, mys!
____________________________________________________

Blev inge festande igår, strosade mest runt på donken och en stund på hogges innan Emma var snäll och skjutsade hem mig. Jag kikade på film i väntan på att L skulle komma och mysa med mig, och sisådär 03.00 ramlade äntligen världens gulligaste fyllo in!

Ska städa mitt rum nu och sen packa väskan och åka till fru tenggren i Njutånger och spenderar kvällen där. Mors!

MYSMORGON

God morgon alla glada!
Har lämnat världens finaste vid bussen för en stund sen, och sitter nu nedbäddad i soffan med täcke och äter frukost. Dagens planer är julkonsert med mamma och pappa. och ikväll ska jag ha myskväll/partykväll med tjejerna :)

Tänkte kika på julkalendern nu och bara njuta av att jag har det så jävla bra nu, tror verkligen inte att man kan bli lyckligare än vad jag är just nu!


I'm missing you.

Äntligen är världens längsta vecka slut.
Är det verkligen fredag imorgon?

LYCKLIGAST



NY DAG, NYA TAG

Har fått massa ny energi idag och är på strålande humör!
Gick faktiskt och la mig med leénde på läpparna igår också, efter att ha kollat på twilight och pratat med gosen resten av min kväll.
Började även klockan 1 idag, himla skönt. Hade klassråd i ungefär tio minuter, och efter det hade jag svenska ungefär lika länge. lite onödigt, men man ska inte klaga! Åkte sen ner på stan med Elin och Tovis och köpte god jävla korv, och mötte upp stenslind och älskade emelie som kom hem igår!!

Om nån timme kommer emelie hit och då blire mys! Hot chili, hockey, gymma, svulla godis och skitsnack. Hur mycket kan man älska sina vänner egentligen? Är typ jättekär i mina jag :-)


ÅH

Näe. Fan


Jävla skitdag


TUESDAY

Otroligt himla trött tisdag! Hade religion där vi gjorde absolut ingenting och samma på arbetsmiljön. Irriterande, speciellt när jag har varit så sjukt trött hela dagen. Fixade iallafall biljetter till juldagen efter skolan, alltid nått.

Blev på bättre humör när jag kom hem iallafall och fick prata med gosen som är hemma nu. Sen ska jag faktiskt på fotbollsträning om en stund och imorgon är det heldag och sleepover med bästa emelie. Bra saker att se fram emot!


KAN.INTE.SOVA

__________________


känslan att vara nära dig


PIZZA OCH ORGANISATION

Drog på Amandas efter skolan med Tove och Elin och åt en förävla bra kebabrulle! Och innan jag for hem bokade jag tid för färgning också, äntligen får jag lite ordning på alla hundra färger jag har i håret.

Sen jag kom hem har jag inte fått mycket gjort, suttit och fikat och pratat med mamma, försökt plugga organisation och bokat tatueringstid, så snart är jag scared for life för tredje gången. Kommer bli görbra!

Ska nog ge upp pluggandet för idag, får ändå inget gjort. lägger mig på soffan med mamma och försöker komma i säng i tid istället! Hörs imorgon :-)




FEELING GOOD

massa snö ute . min bästa vän kommer hem imorgon . julen är supermysig
om 7 skoldagar är det lov . och framför allt har jag haft världens mysigaste helg

mår bra nu!



INTO THE WILD

Rekomenderar alla att lyssna på soundtracket till filmen Into the wild
Den musiken har "varit med mig" så himla länge och den är så fin, så pass fin att min nästa tatuering ska få bli en textrad från en utav låtarna av Eddie Vedder.

Har haft en riktigt tung dag idag, och har anledning till det också faktiskt. Men försökte ändå hålla humöret uppe så gott jag kunde, hade trots allt bara en föreläsning i aulan och religion. Köpte med mig mat från pastavagnen hem som jag har tröstätit. Sen har jag varit ute och gått med hundarna och rensat huvudet lite. Och nu sitter jag här ny-duschat med nya pyamaströjan och det känns faktiskt lite bättre. Men nu måste jag börja öva inför presentationen jag ska ha imorgon istället. Gruvar mig, vill inte!

Imorgon är det iallafall fredag! då är det klassisk fredags-fika och sen ska jag bara mysa med linnea. Men som sagt, svenskaplugg nu....


RSS 2.0