TA MITT SKIMMER FÖR JAG BRINNER



Dålig skoldag. Drar och äter och kikar hockey med Emelie senare och hoppas på bättre humör.

IADOREYOU



Ååh. Hur onödig känns inte den här veckan? Jag vill ha lov, helst jul-lov! Jag längtar till allt jul-mys så jag kan dö. Det har kliat i fingrarna aldeles för många gånger nu då jag nästan har lyssnat på en jul-skiva. Måtte denna vecka gå fort.

typiskttypiskt

Hemma idag som jag trodde. Ska göra lite nytta ändå. Städa, dammsuga, torka, byta sängkläder osv osv.....

SNART HELG



Torsdagkväll, fredag imorgon och jag börjar bli sjuk eller nått. Huvudvärk, magont och illamående tre dagar i rad typ. Säkert skolans äckelmat som satt sina spår. Har precis duschat, smörjt mig med ny mysig bodylotion som luktar helt gott, hämtat 5 stycken mandariner(hihi) och tänkte lägga mig och kolla på kungarna av tylösand. Hoppas jag mår bättre imorgon, för imorgon kommer det hit barn och jag behöver all energi jag kan få då. Eftersom jag rent ut sagt hatar barn. Godnatt från en tjej med en mage som lever i kaos.

2 0 1 0 1 0

Så äckligt fucking less på allt nu.

n-ow

Äckligast nånsin. Aldrig mer


Sockerstopp, nu.

får liksom ingen ordning......

Allt känns lite rörigt just nu. Jag måste faktiskt ordna till ett par saker så slipper jag onödigt obehag.

Bloggar för övrigt just nu direkt från toaletten. Har suttit här med datorn så länge nu så jag börjar få riktigt ont i stjärten. Imorgon har jag mitt första prov för i år. Ska väl göra mig klar här nu(om det inte redan torkat av sig själv..?) och ta tag i omvårdnaden. Sen åker jag på bodycombat och slåss, paowpaow!

god bless the broken road



That every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road that led me straight to you

BLOGGAPÅSÖNDAGAR =

TRADITION NU TYP.

Lite helgbilder och så. Jag är så sjukt kär så jag dör.













0 9 0 8 1 4 kärlek



Inväntar kärleken. Första bilden med nya mobilen föresten, fiiiin!!


ONSDAG



Allmänt trött och tråkig skoldag. Skulle verkligen behöva lite lov nu. Imorgon är det i alla fall efterlängtad torsdag, 1 år och 2 månader med Richard och vi ska mysa. Ska ut till mina gosdjur och mata dom lite nu, sen ska jag nog ta med mig det andra djuret ut på långprommis.

1 1 1 0 1 0




Borde vara gladast i världen idag, men det är jag inte. Känner att jag bara vill ligga i sängen och titta på sorgliga kärleksfilmer och äta mango hela eftermiddagen/kvällen. Ska i alla fall köpa ny mobil idag, alltid nått.

SUNDAYBLOODYSUNDAY



Har faktiskt inte haft sån värst söndagsångest sen skolan började i år, men idag så kom den. Ska försöka planera vad jag ska göra på veckodagarna den här veckan så går den kanske fortare. Fredagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig, har nu insett att jag inte är nån fest-tjej utan en mys-tjej. Men lördagen blev bättre, för då var det bara slapp och mys, bara lite illa att jag somnade framför "Jönssonligan på kollo" med Tuva och Richard halv 9.. Och idag har jag och Richard nog haft världens fniss-dag. Tur att min bästa vän och pojkvän är samma person, så himla bra kombination. Men nu ska jag somna till Idol och tänka på hur jäkla lycklig jag är som har en människa som Richard i mitt liv.


0 6 1 0 1 0

Drar iväg på afropowedance med Emelie och efter det donken och Bonde söker fru, bra onsdag!

HELGENOCHSÅ



Helgen har varit bra och jag har bara myst med mitt hjärta. Det har blivit mycket övningskörning också, och jag måste vara född till att köra bil, så bra är jag! Men nu är det måndag igen, och innan jag hinner tänka har det väl hunnit bli fredag igen. Hösten är mysig, skolan är bra och min pojke är bäst. Det är nog därför veckorna går så fort. Nu ska jag göra mig i ordning för skolan, sovmorgon till 10.15 idag.

RSS 2.0