25/4

Tänk vad april månad har gått fort, hinner knappt med..

Idag åkte jag, Richard, min bror och pappa till Sundsvall och jag kom hem med lite nytt fint. Sen har vi ätit "avskedsmiddag" för att Kalle åkte hem för en stund sen, Richard har åkt och ska vara med kompisar så jag ska ha mitt klassiska hemma-spa, titta på Systrar i jeans som är världens bästa filmer och svulla påskägg jag fick av Richards underbara familj igår!

Men först ska jag till stan och springa ihjäl mig några varv runt lillfjärden :)



Glad påskis!

Kort och gott, jag älskar att ha lov.

Ska snart på restaurang med min familj, eftersom min bror Kalle är hemma över påsk, som annars bor i Göteborg. Sen åker jag till mitt hjärta, som jag saknar eftersom jag inte har varit med honom på 6 timmar :*

  min gosesnufs :*

I heard your dreams came true.

Var på myskväll/natt i Enånger hos elin med hon och Julia igår. Vi kikade på tv, pratade och åt en massa gott hela kvällen, tills det blev för sent för mig och jag somnade hundra år före dom. Tröttmössorna var istället jättesega imorse, så jag stampade lite på deras huvuden med mina gulliga fötter. Jag kunde inte komma på ett härligare sätt att vakna på, så då fick det bli så :) Vi gjorde i ordning oss, åt frukost och gick sen till Enångers skola och pratade lite om KIV. Sen gick vi tillbaka till Elin och la oss till "vakna med the voice" och jag och Julia sov tills det var dags att åka till stan med bussen och sen vidare mot Delsbo för att besöka deras skola.

Nu väntar jag på att Richard ska komma hit, jag ska färga håret på honom så han är tiptop till modevisningen han ska vara med på imorgon, hihi. Vad söt han kommer vara, mitt lillhjärta!
Min förskylning är bättre också så ikväll blir det träning, kanonis. ♥

  jag älskar dig!


Längesen.

Har inte skrivit på ett bra tag nu, men allt har känts så tråkigt och jag har varit på dåligt humör. Men känner att det börjar vända lite nu, så här har ni mig!

I veckan har vi varit i Bergsjö, Forsa, Näsviken och Iggesund för att prata om vårat projektarbete. Det har varit jobbigt, krångligt men ändå mycket tok och skoj. Den här veckan ska vi till Enånger, Delsbo, Öster och Läroverket. Sen är vi klara med alla besöken och det känns så skönt.

Har cup i bergvik idag, men är inte med. Var där hela dagen igår, men vaknade imorse och hade blivit jättesjuk. Blev förskyld i torsdagskväll och nu har det bara blivit värre. Typiskt :( men jag håller tummarna för tjejerna!

Tänkte duscha och byta om och sen åka och kolla när min favoritkille spelar fotboll, sen ska vi och kika på Lotta och Eriks nya lägenhet och passa på att bara mysa. Sista veckan innan lovet kommer bli mysig. Sleepover, modevisning, fotboll osv. Och så är det vår nu, på riktigt.

lycka till idag tjejer, ni är bäst!


Söndag 10/4

Dålig på att skriva, men har faktiskt inte haft tid.

I fredags fixade och donade jag med mitt hår. Klippte, färgade och så.
Igår åkte jag på match och piskade Korskrogen med 9-0, bäst. Sen åkte jag hem och åt mat och gjorde mig klar, senare på kvällen skjutsade pappa mig och Julia till Enånger till Elin, där vi umgicks och förfestade lite smått innan vi gick på årets mest urspårade fest med mycket otäckheter, men liite roligt också.. Blir bara trött på folk som inte kan ta hand om sig själva. Det bästa på hela kvällen var toast och cocacola klockan 4 på morgonen! Vaknade vid 11 med Julia & Elin, pappa kom och hämtade mig sen och vi åkte till stugan och hämtade lite grejer och så. Hemma nu och ska ta en långdusch och sen lägga mig och kika på en film.

Tror och hoppas verkligen att de kommande två veckorna innan påsklovet går fort, eftersom jag i stort sätt inte kommer vara nånting i skolan, bara åka runt till skolor och informera om vårat projektarbete. Spännande, kul och faktiskt nervöst. Nej, du ska jag sätta fart här. hejsdå


WHAT A LOVELY WEATHER

Asså hur mysigt är det inte nu? Jag blir helt lyrisk av solen, bar asfalt, fågelkvitter, små vattenfall osv. Har varit på långpromenad med mamma nyss, och vi såg till och med småsmåsmå tussilagosar. då är det vår i alla fall!!
Fortsätter kvällen med mamma, vi ska göra fruktsallad och sätta oss framför tv'n och storböla till En unge i minuten.

Imorgon är en bra dag, längtas.

kinda boring

Och helt plötsligt så var det söndag, igen. Men jag sörjer inte direkt idag, för veckan som kommer bjuder på en massa roligheter! Projektarbete, ledig onsdag och torsdag, fotbollsträningar, match och fest.


Ringde richard för ett tag sen och nu är de på väg hem från Stockholm, som jag har längtat.

Tjejertjejer hela dagen lång

Började dagen och har precis kommit hem från att ha varit på stan med Victoria i 4 timmar, jättetrevligt och mysig långfika på jambo som avslutning. Ska hoppa in i duschen nu, sen styra iväg mot Enånger och ha myskväll med Julia och Elin. Awesome!



<3 Jag älskar min Richard, så himla mycket.

Heeelg!

Kom precis hem från staden, har handlat två par byxor och nya skor, behövligt :)
Jag kommer ha en kickass-helg med finfint folk med party och mys. Fast Richard åker till Stockholm hela helgen, det suger. Jag är liksom kär i honom och längtar efter han.

Meeen nu ska jag kika på lite Halv 8 hos mig som tidsfördriv tills mamma kommer hem så vi kan färga mitt hår och 10 centimeters utväxten (y)

Du.

Det ända jag vet är att du är den rätta och den ända för mig.
Har aldrig mött en finare människa

Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld ♥

RSS 2.0